Desinfioimme tilasi turvalliseksi ja virusvapaaksi!

Desinfioimme erilaiset tilat, mukaan lukien tuotantotilat, liiketilat ja liikennevälineet

Haluatko puhtaat ja turvalliset tilat, jotka ovat vapaita mikrobeista? Desinfioinnilla tuhotaan virukset ja mikrobit sekä ehkäistään niiden leviämistä ihmisestä toiseen eri pintojen välityksellä. Riskipintoja ovat mm. ovenkahvat, tarttumapinnat ja eri tasot, joita käytetään aktiivisesti julkisissa ja yksityisissä tiloissa.

PuhdasPisteen desinfiointipalvelu tuhoaa taudinaiheuttajat muodostaen myös suojaavan kalvon pinnoille. Mikrobeilta suojaava kalvo säilyy muutamia päiviä. Desinfiointisumutuksen jälkeen tilat ovat heti käytettävissäsi, ja tuuletusta ei tarvita. Palveluumme kuuluu myös desinfiointi, joka tuhoaa mikrobit ilmasta. Kokonaisvaltaisen desinfioinnin jälkeen koko tila on mikrobivapaa!

Desinfioimme erilaiset tilat, tarpeidesi mukaan. Desinfiointi onnistuu monenlaisissa tiloissa mukaan lukien tuotantotilat, liiketilat ja liikennevälineet, yksityisasuntoja unohtamatta. Palvelemme juuri silloin kun sinulle sopii – vaikka yön yli tapahtuvalla desinfioinnilla. Tiesitkö, että desinfioinnin voi toteuttaa myös aukioloaikoina!

Tarjoamme joustavasti eri laajuisen palvelun tarpeisiisi. Ensidesinfioinnin jälkeen voimme suorittaa ylläpitävää desinfiointia säännöllisesti.

Kysy lisää: Matti Romppanen, 050 562 5127

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kaupan desinfiointiaineet ovat tehokkaita desinfioijia, kunhan ne muistaa pyyhkiä pois. Pyyhkimättä jääneet desinfiointiaineen jämät tarjoavat kasvualustan mikrobeille. Pyyhi siis desinfiointiaineet kostealla rätillä, jolloin pinta puhdistuu desinfiointiaineiden jämistä eikä niitä kulkeudu esimerkiksi elintarvikkeisiin. Riippuen tilan koosta, kannattaa miettiä turvautumista asiantuntijan puoleen. Siinä missä siivousfirmat ovat mestareita perussiivouksissa, desinfiointipalvelut viimeistelevät tilan tuhoamalla mikrobit, hajut ja homeitiöt niin pinnoilta kuin hengitysilmasta.

Puhdistustiheys riippuu paikasta ja sen luonteesta. Kosketellaanko pintaa toistuvasti? Kuinka todennäköistä on että kyseisellä pinnalla olisi mikrobeja? Esimerkiksi katot ja lattiat ovat vähemmän todennäköisiä mikrobien leviämiseen, sillä esimerkiksi kattoon harvemmin aivastellaan. Toisekseen, pintoja kuten kattoja harvemmin kosketellaan, josta mikrobit voisivat sitten levitä eteenpäin.

Koko tilaa ei siis kannata desinfioida, vaan puhdistaa pinnat jotka ovat jatkuvassa käytössä ja vaarassa levittää mikrobeja. Riskikohteita ovat mm. ovenkahvat, valokatkaisimet , pöytätasot, näppäimistöt, istuimet ja kaikki pinnat joita kosketellaan toistuvasti.

Desinfioidessa kannattaa ennen kaikkea pitää järki kädessä, sillä desinfiointiaineet ovat voimakkaasti ihoa ärsyttäviä. Tämän vuoksi PuhdasPisteen työntekijät käyttävät suojahaalareita, -hanskoja ja -maskeja. Tietenkään kodin pienessä puhdistusoperaatiossa ei tarvitse ylipukeutua, mutta vähintään suojaavia hanskoja kannattaa käyttää, jotta käsien iho ei ala halkeilla. Kotikäyttöön kannattaa hankkia nitriilikäsineitä, jotka kestävät yleisimpiä puhdistusaineita ja sopivat myös luonnonkumiallergikoille. 

Ammattikäyttöön tarkoitetut järeimmät desinfiointiaineet taas ovat vaarallisia hengitettynä, jolloin tila tyhjennetään ihmisistä desinfioinnin ajaksi. Kevyemmässä desinfioinnissa palvelu voidaan toteuttaa myös ihmisten läsnä ollessa. Suojatoimenpiteet valitaankin yksilöllisesti desinfiointimenetelmän mukaan, ja tarkoituksena on turvata ihmisten ja eläinten terveys puhdistuksen aikana sekä sen jälkeen. 

Close Menu